HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network


tagboard


its all about us


Previous post

Indeed.
Once again.
Thousand Years.
Hiatus.
Suddenly.
Najwa Mahiaddin "Got to Go"
Baby, I'm so tired.
I'm back.
Sarcastic.
Amalan Gaya Hidup Sihat.

Music



March ended.
Saturday, March 31 | 10:24 ✈

Assalamualaikum.

So hi and how's your life through this March 2012 ? Saya takk terasa sangat pun dahh nak masuk bulan April. Kejap jee mase berlalu kan. Tapi disebabkan tunggu allowance next month memang ada lahh jugak kira hari. HAHA. Biggest problem ever lahh for me is money. Kalau takk de allowance memang mati kering lahh wa cakap lu. Err, lama kan takk update blog sejak dari tarikh last update uhh. Practical dan dalam masa yang sama kena study for exam. Baru jee habes exam semalam, hari nie dah masuk practical balek. Kerja petang pulak uhh. Malas tau takk. Dahh lahh ward takk best. Hee, boleh pulak nak kerja ward best je kann. Tapi major sume ward takk best lahh. -,-

Well, bukan takk best ape cuma keadaan ward yang crowded dengan staff yang agak poyo (sesetengah lahh) membuatkan diri ini rasa sangat malas and keep wondering ape nak jadi esok bila kerja, kena arah lagi ke, even nak amek vital sign pun takk boleh ke admission uhh. at least bagi lahh orang bernafas siket. nie takk, owg ngah buat dressing, vital sign 2 hourly dan dan time uhh gakk lahh kome suruh uruskan admission. spoil lahh. Dahh, lantak pie lahh sama dia. yang penting dahh kenyang breakfast tadi. HAHA. mee sedap je pun. takpe takpe, jimat. Nak tunggu next allowance. (allowance lagi). 

Whoa, baru sudah tengok Block B dance battle. Awesome babe. Talent dorang memang the best lahh. AHAHA. memang lahh dah minat kan. First minat pun sebab lagu Did you do or not kot tajuk lagu uhh. Best cause bahagian rap die sangat smooth and masuk jee dengan lagu uhh. Impressive kan. Jarang tau nak dengar lagu yang ada rap sebenar nya. So, bila dah berkenan uhh memang berkenan habes lahh.

Ooh damn, saya jealous. Alaa, nak shopping jugak. Nak beli baju, beg, kasut yang lawa-lawa yang comel-comel. Jealous nyee tengok owg membeli belah. Takpe takpe, dalam proses pengumpulan duet untuk beli gadget yang diidami sejak sekolah lagi. Takk nakk mintak mak ayah yang belikan. At least ada jugak sumbangan dari saya sendiri sebab uhh kena kumpul duet. HAHA, mak risau jee saya starving in order to save money. And I told her not to worry lahh. 

Tumblr_m1pxp8mzg71qf35qqo1_500_large

Sejak bile ada tattoo nie my hero ? -,-

Another 2 months nak balek cuti sem dan tamat lahh semester 3 untuk Diploma Nursing yang saya amek nie. Okay, seriously saya takk se-happy saya dulu ketika di sekolah and matriculation. Well, takk tahu lahh nape maybe banyak sangat pressure kat sini plus saya jauh dari rumah dan memang sangat guna duet duduk kat JB nie. Sume nyee mahal. Mahal. Mahal. Mahal. Mahal. Okay cukup lahh uhh. Tapi ape boleh buat, nak undur masa memang takk lahh. So, hadapi lahh lagi setahun setengah. Insyaallah. Moga dipermudahkan lahh. 

Dean's list ? Err, di sebabkan saya malas study exam hari uhh saya memang sangat takk sure lahh to be in the list. Penat lahh. Nak study lagi nak practical lagi fikir masalah yang remeh temeh lagi. Sampai selsema tau. Naseb ada actifast uhh pun amek masa dekat 3 hari baru baek sebaek-baek nye macam sekarang nie. Baru boleh nak merepek panjang-panjang. Alaa, bukan ada owg nak baca pun kan. Saje nakk belajar menaip sebenar nya nie. -,- 

Rasa diri terketar-ketar tunggu result yang entah bila kerna semalam baru selesai.
Rasa hati berdebar-debar untuk OSCE yang entah apa mahu keluar menguji diri.
Rasa perut menggigil-gigil, haii tak kan dah lapau balek kot. 

Till then, take care.

Labels: ,




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !