HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

Najwa Mahiaddin "Got to Go"
Baby, I'm so tired.
I'm back.
Sarcastic.
Amalan Gaya Hidup Sihat.
Rasa macam nak hentak !
Siapa tahu ?
Extremely sad !
Favoritism or Nepotism ?
Tak Faham.

Music



Suddenly.
Monday, February 13 | 23:36 ✈

Assalamualaikum.

Okay, sangat  geram act skarang nie. Well, tak de angin takk de ribut apesal lak an sorang minah nie nak cakap macam uhh kat comment minah lagi sorang nie. Even bukan lahh mencabar kesabaran sangat tapi wa tengah bengang same member wa nie babe. Angin wa takk baekk. Bang-Eng tol lahh. Agak-agak lahh, lu kenal lak wa. wa lagi takk kenal lu. Even nak gurau pun, PEH ! Annoying giler HAHAHAHAHAHA lu uhh yang bukan maen panjang kat comment uhh. 

Lu memang bikin wa panas. Panas hati. Thanks tambah kan lagi dosa kering wa. Bile wa tanya ade prob lu blahh lakk an delete comment uhh. Ape salah nyee lu say sorry cakap lu memaen jee. Wa tak de hal lahh babe. Sumpah malam nie memang wa geram ar. Habis blog nie jadi mangsa lakk an. Dengan member wa yang buat wa macam takk wujud haa. Lu lakk inter-frame. 

To you, Thanks and Sorry for everything. HUH.

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !