HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

:(
Blog sayang.
err T__T
Apple pie
Wedding at JB.
Ambik angin.
Babe,
Pameran Tamadun Islam.
Depression
#tukar lagi.

Music



Again.
Friday, July 22 | 00:30 ✈

Assalamualaikum.
so, hari nie saya tido lewat because dah puas tido before raw call tadi. ooh, saya edit kasi simple lagi blog nie kat sidebar. hope okay la walaupon ta puas hati sangat. ish, ta pelah, okay la nie. malas nak wat lagi sebab running of time. asek tido jee. bile nak nak catch up study nie. study sendiri ta sampai berapa minit, tetibe ke alam mimpi balik. aishh.
ta sabar nak puasa. nak raya. nak cuti ! HAHA. mau balik umah. so homesick. chet. poyo jee. tapi memang lahh, rase sem nie macam sesak sangat-sangat. entah lahh.
tadi siang belajar ECG. about cardiac monitor. alaa, malas nak terangkan. but procedure die memang mencabar kemaluan betul. alhamdulillah group kami sudah siap. hee, maaf kepada classmates laen because ta sempat nak buat tadi. bukan kami sengaja tapi benda baru belajar dan ta de pengalaman so, benda jadi lambat lah. group kami pulak 8 orang semuanya. bukan 2-3 orang. so, mohon maaf lah ye. chill okay. Saturday nie nak sukaneka kan so enjoy lah. hee.
okay laa. mau blah masuk tido walau ta ngantok lagi try jugak lelapkan mata.
till then, take care.

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !