HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

Babe,
Pameran Tamadun Islam.
Depression
#tukar lagi.
tak ada tajuk.
Kerjaan. ;D
Jiwa Kacau.
Memory.
Things past down.
er...???

Music



Ambik angin.
Saturday, June 25 | 00:47 ✈

Assalamualaikum.

hi and what's up? malam masih muda untuk berblogging. yeah, act saya ngah masyuk download video FT ISLAND. kenal? well, Korean band. suka sangat sama vokalis die. aish, comei nye. at first, tengok You're Beautiful ; Jeremy. then, akak ada terdengar lagu LoveLoveLove. so, baru lahh nak admire sama ini band. just nice to be their fan right. hee. act saya ta reti nak minat minat artis nie. just like to hear their song. kalau nak admire betul-betul uhh ta la kott.

Domino's.
ooh yeah, tadi ada keluar kejap. first petang tadi ayah suruh pergi beli Domino's pizza. so pergilah ngan akak jep. and asked the cashier about the delivery. "err, kami memang ta masuk kampung. taman perumahan jep," si cashier bersuara. it's same like Pizza Hut. senang citer sume delivery food la. ish, nape yup? susah sangat ea nak masuk kampung. yelah, rumah kampung saya nie ta de no. rumah. alamat 'sepesen' jep ngan rumah dekat-dekat nie. almost all the time, postman mesti salah hantar surat ntah sape-sape yang berbintikan Ismail ke letter box rumah. -.- redha jelah. nak wat macamane. tapi daripada duduk taman yang nak renovate rumah kasi besar dapur pon agak payah better duduk kampung dapat renovate reban ayam jadi stor. HAHA. that's my house. lepas uh build another reban ayam then jadi sarang ular. err -.- ta tambah dengan musang yang menetap dalam bumbung rumah. sampai kawan angah datang nak bela. ish, patut ke ta patut ? :/ nasib baek lah kandang rusa uh memang tetap untuk rusa. 

Casa De Rio.

$.$

eh, sambung balik. then, nak pergi Jusco. ta tau lak hari nie J card. ish, kacau line betul lahh. orang ramai gilak. bak kata ayah 'macam ulat taik'. Hee. ignore his words. then, patah balik pergi ke bandar. err lepak kat sungai Melaka sambil makan aiskrim. behide the Samudera Muzium I think. nak snap gambar hotel Casa De Rio but simpan balik HP buruk saya disebabkan jiran bangku sebelah dengan bangganya memegang DSLR. chet. -.- angah, birthday aku tahun depan belikan lahh satu. 

aiskrim.

well, abang pon keluar jugak. sampai sekarang ta tau die da balik ke belum. ta text pon. ish, mamat kurus nie memang nak kena betul. tau lahh lepak ngan member kamceng punya. just hope abang ta de nakal and save okay. jangan nak smoking pulak. cari nahas lah uhh. 

eh, okay lah. malas nak merepek lagi. dah lah tumpang katil akak. kesian die kena tido sempit sikit. HAHA. apa aku heran. aku nak online. malas nak gie kat katil aku yang semak uh. ;D

till then, just take a good care of yourself.








Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !