HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

err T__T
Apple pie
Wedding at JB.
Ambik angin.
Babe,
Pameran Tamadun Islam.
Depression
#tukar lagi.
tak ada tajuk.
Kerjaan. ;D

Music



Blog sayang.
Friday, July 15 | 19:34 ✈

Assalamualaikum.
hi and what's up? :face24: so, blog saya dah kembali ke template denim.:face12: HAHA. sengal jee kan. sebab nak try simple template uh ta jadi lah pulak so, kembali ke bentuk asal. by the way, saya ada edited some codes by myself. and success ! :face75: hee. macam ta caya jee. saya pisah kan main content ngan sidebar content. tetibe dapat idea nak wat macam uh. nak maen-maen codes sume :face44:. hari agak bosan lahh. bukan nak cakap ta de kerja. bahkan banyak sangat homework nak kena buat. but nanti lahh. :face48: minggu nie banyak sangat homework. Anatomy and Physiology lahh. dengan melukis lah. melabel lah. soalan tutorial lagi. notes lagi. uh baru 1 subjek. belum tambah subjek Medical-Surgical Nursing. abiut dressing, STO, bla bla bla. bila free after class must go to skill lab. practice the procedure. :face59: err. kena tough lah memandangkan sem nie tough. ooh yeah, currently abang at camp. rajin betul lahh budak uh. :102: nak mesej pon ta dapat sangat. ish, lagi tambah bosan tau. len kali ta mao lah join lagi. boleh ta? :h: eh, gemok ! ta sabar nak cuti raya. jumpa tau. nanti iela nak beli benda uh jangan lupe bagi alamat kolej. asek lupe jee owg tua nie. hee:9: eh, nak tau? about seminggu lebih lahh kafe kat kolej nie akan ditutup. why? because of the food poisoning. aiyaa, da lahh semalam puasa, terpaksa buka kat luar. habislahh duet. hari nie just makan maggi lah. mao jimat oo. :face37: kesian betul kami. hope masalah boleh selesai. till then, take care. :70:
:86::86:

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !