HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network


tagboard


its all about us


Previous post

Belenggu.
Myocardium.
What's ?
14 February.
Tangan menyanyi Mulut menari.
KEKANDA
Exhausted.
Chinese New Year
Doltish !
HAPPY BIRTHDAY SILAH !

Music



MELAKA.
Tuesday, March 8 | 00:09 ✈

ASSALAMUALAIKUM.

hi and apa kabar ? waahh, rindu sama blog nie. lama gakk ta update. busy kah ? well, ta delah busy sangat ponn. malas jee lebih nak update. kalo ta dulu rajen jee tukar-tukar rupe blog nie. okay okay, meh cite about everything yang saya rasa nak cite. 

JUMAAT.

yeah jumaat lepas. hari yang di tunggu-tunggu umat KSKB JB untuk pulang ke kampung halaman. *chet, ayat ta menahan. tapi betul lahh. dan salah sorang nye mesti laa budak ASILAH AMIRAH ISMAIL nie. nak jugakk nama penuh yee. okay, nie first time saya nak naek bas dari Larkin ke MC. sebelum nie paling jauh pon Terengganu with mak and siblings laa. and from Muar alone. melawat aliah and mai. *miss them. so, hari tersebut saya pergilahh Larkin ngan kawan-kawan kelas. zizi, nadia, mira and saya. bertolak pukul 5.45 ptg dan sampai 8.30 mlm. tnak berdengkur pon ta sempat. okay, sampai saje ayah and mak dahh tunggu. tummy pon dah berbunyi so ke Windmill. *Lamb Chop. kempunan nak makan windmill dr kat KSKB lagi. dah sudahh ape lagi, balek rehat laa. ;)


SABTU.

in the morning, won't do anything till night ayah ajak jalan-jalan. yeah, we went to Klebang. *chet ape jee ada. well, kami just makan-makan sambil jalan hirup angin laut sambil usha orang dating. seronok kome nyee, berdating dalam gelap dekat laut. naseb baek orang ramai datang hirup angin. kalo ta... 

AHAD.

okay, hari yang di plan dalam otak nie nak pergi jenguk kawan-kawan di matrik termakbul jugakk. dan saya telah pon tunaikan janji saya. well, mereka nampak lebih seronok kott sekarang. before this, ada dinner B4 siap ada tarian segala. ta sangka dorang boleh menari macam uhh punyee gaya. HAHA. lawak gakk laa dorang nie. tapi superb laa. congratulation ;) 
lepas rinduu ? yeah, boleh laa siket. ta lama pon jumpa dorang. kejap jee datang. ada yang ta pat jumpa. dorang balek umah kan weekend. ughh. korang, rindu giler doe. ta jumpa kawan kepala macam korang kat tempat baru nie. aishhh. tapi Alhamdulillah sumenyee okay. korang take care and good luck final yup. 
*touching mouching.
and malam nyee. saya sekeluarga melawat kak hawa. nak bersalin dahh. tapi sayang saya ta de. due date nye 17/4 nie. sedih jee. tapi hopefully sumenyee baik-baik belaka. aminn.

ISNIN.

eh ta yahh citer. ta wat pape pon hari nie.
just rindu abang. 
cuti dah laa ta same. ishh. geram betul. 

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !