HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network


tagboard


its all about us


Previous post

Exhausted.
Chinese New Year
Doltish !
HAPPY BIRTHDAY SILAH !
BLOG KEMAS DAN PURPLE
susah sangat ke?
otak tepu.
yeah !
KSKB JB.
ANNIVERSARY.

Music



KEKANDA
Monday, February 7 | 19:44 ✈

ASSALAMUALAIKUM.


hi apa kabar korang ? so hari nie dah start kelas balek. penat uhh ta yahh cakap lahh. memang tersengguk-sengguk dalam kelas. aishh. da lahh duk depan skali. memang laa cari nahas kalau kantoi. naseb baek pandai cover. well ada pengalaman kan dekat sekolah dulu. ;)

okay nak story nie pasal holiday balek kampung. memang excited giler laa nak balek. da setahun lebeh ta balek sana. ALHAMDULILLAH cuti nie sempat jugakk balek. sampai umah sana dalam pukul 2 petang. wow. masuk jee umah berterbangan habuk berlumba-lumba nak larikan diri. umah tinggal lah kata kan. so apa lagi aktiviti membersih laa. dari ruang tamu ke bilik. bilik ke tandas dan akhirnya dapur. *exhausted

then malam uhh ta de wat apa sangat sebab masing-masing dah penat just sedara datang. rindu kat dorang. winkwink. budak-budak kat sana pon dah besar-besar dahh. ta dapat nak timang-timang. ta pe ta pe. saya tunggu bulan 4 nie. HUHU. nak dapat anak buah yang first nie. 


okay khamis malam jumaat. tahu apa yang berlaku. yeah saya jumpa dak abang. seronok nyee. terubat lahh siket rindu nie. HAHA. saya sekeluarga plus cik ngoh datang amek abang kat instep. lepas uhh kami jalan-jalan kat taman warisan pulau duyong. seronok amek angin malam kat tepi laut uhh. snap pictures curi-curi sebab nak sorok dengan cik ngoh. HAHA. kelakar tapi sedih. ta ada privasi kott.

sayang sorry yup. nanti kite jumpa lagi ea. tapi lambat laa lagi sebab iela ta sama cuti ngan abang. abang take care tau kat sana. jangan nakal-nakal.
 then balek melaka hari sabtu. sampai umah dah lambat sebab sesak jalan. sume nak balek hari sabtu ahad kan. then hari ahad uhh plak nak balek jb. memang penat lahh duk dalam kereta 2 hari uhh. nasib baek selamat sampai kat KSKB nie. 


well. okay lahh. next time blogging lagi. 

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !