HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

i love the way u lie.
KEHIJAUAN !
mampos !
FB baru !
the very bored sunday.
my wish come true !
raya keenam.
hang out jee tau !
raya kedua.
happy eid al mubarak guys !

Music



cuti.
Wednesday, November 10 | 23:57 ✈

ASSALAMUALAIKUM.

hi. name jee cuti tapi ta update blog pon kan kan. 
http://www.emocutez.com

 bukan ape. just terlalu boring sampai ta tau nak taip pe.

well. malam nie try la perah otak wat nukilan siket.

let me think. nak cakap pasal pe ea? 
http://www.emocutez.com
ooh yeah. saya ada tulis kat status FB saya pasal curang.

ada la kawan-kawan yang respond bagi their opinions.

hmmm. kenapa manusia boleh curang ? 

anis cakap sebab ta ikhlas.

aten cakap lak sebab ta suke owang uhh. tapi nape couple ?

tiong cakap sebab nak balas dendam balek.

dayah pulak sebab bosan.

waa. banyak sebab kan. tapi kesian kat mangsa keadaan uhh.

saya penah gak kena macam nie. tapi zaman puppy love dulu-dulu.

yeah. i admit i did the same thing to my BF on that time. baru seri kan.

HAHA. ta pikir panjang. budak-budak laa kate kan.

so. apa pendapat blogger pulak ?

aishh. benda nie sangat sensitif dalam perhubungan right ?

*mengapa menyinta..andainya ta setia..ta usah la bercinta..jika hanya berpura..

well. lagu cinta di dustai. penah dengar kan kan.

ALLAH maha BIJAKSANA mencipta manusia rambut sama hitam. tapi hati laen-laen.

so setiap manusia ada perangai masing-masing. 

susah nak predict kalo kita ta kenal hati budi nya.

tapi dalam kita nak kenal dan faham hati nya. kita pula terluka sebab sikapnya.

jadi kita kena berani berhadapan dengan sebarang situasi yang begitu la hendak nya.

*ehh. cakap macam nenek tua lak.
( continue ) emm. kalo da terkena uhh. tabah lah hati menanggung.

sebab ALLAH ta kan uji kita melebihi kemampuan kita.

so kita mampu menghadapi nya. just be strong. and be with HIM.

bagi mereka yang terfikir nak curang uhh. fikir laa dua tiga empat kali.

benda nie kan boleh wat musuh. wat orang ta suke. 

banyak lagi kot cara laen nak putus kan hubungan kalo itu yang die nak.

dan saya harap hubungan saya ta macam uhh laa.

minta di jauh kan. simpang malaikat 44. nauzubillah.

iela sayang abang tau ! <3

end topic.

waa. nak abes cuti da ahad nie. da masok sem akhir untuk PDT.

takut nya nak balek kolej tengok result. 

sebab saya memang ta pat buat in the exam. 

ya ALLAH. hope lulus la ngan cemerlang. aminn.

oke ! target baru untuk sem akhir.

struggle for PST. study non-stop. *tipu je nie. 
http://www.emocutez.com
tapi memang harap dapat struggle. da banyak sangat bermain. 

orang study week saya g men SUPERCOW.

salah TYRA laa nie. aishh ! 

well oke laa.

till then take care.

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !