HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network

+ follow// facebook// twitter// instagram// tumblr

its all about us


Previous post

Yeah, skin baru.
Sorry.
Day 6 - challenge
Day 5 - Challenge.
Day 4 - Challenge.
Day 3 - challenge.
Day 2 - Challenge
Day 1-challenge
30 Day Long Distance Relations Challenge.
Seriously

Music



Day 7
Friday, November 18 | 21:22 ✈

Wedding_dance_by_blueabyss17404_large


Assalamualaikum.

Hi, apa khabar? hope sume sehat-sehat belaka. jangan ada yang demam denggi ke, demam kura ke, demam rindu ke; emm, demam rindu uh saya lahh. memang takk dinafikan. yup, I admit it. totally miss my family and him. cepat lahh dua minggu, nak balik Melaka. ish, takk sabar betul lahh. and I have three events in December. Hope gonna make it smoothly. AGAGAGA. 

Okay okay, saya tahu saya takk meng-update challenge saya and saya akan buat sekarang. hee, sila tepuk tangan kuat-kuat dengan muka terpaksa. -,-  chet, macam lahh ada orang bace blog nie nak sambung challenge konon. takk pelah. yang penting nak sambung gakk. takk kire. 

7. How do you communicate with each other?

nie die soalan nyee. rasa nye mestilahh sume tahu kan. communicate using phone lahh. kami ada No Digi yang free 19hours call and sms uh. so, almost every time we'll call and texting except when the topup prepaid reach the expired date and  habis lahh oii. macam sekarang nie lahh. prepaid die tamat tempoh dahh. tapi saya boleh call die lagi. wink wink. besides, kami skype-ing jugakk. kekadang guna FB chat webcam uh. okay gakk lah. tapi jarang lahh skype or webcam sebab saya malas. AGAGA. sorry honey bunny sugar bum. well, kalau kat sekolah dulu hantar surat cinta lahh sampai kantoi dek warden yang kecah uh. chet, lorat jep. da lahh selongkar diari aku ! kenangan lama menghentak memori. memang nakal ta yahh cakap lahh masa sekolah. sape sini pernah kena lucut jawatan ? ha, saya lahh orang nya. librarian je pun.  

ooh ooh, kenal kan movie ape gambar kat atas uhh. Yeah, Twilight ; Breaking Dawn part 1 dah start ditayangkan yaww. memang lepas dapat elaun saya mahu tengok lahh. sila jangan kacau okay. favorite ooh. seriously memang can't wait lahh. Hee. 

okay, till then take a good care of yourself. 
love yourself before u love another.
strive for your life.


Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !