HOMIE ABOUT OTHER

Never doubt yourself. You're capable of so much more than you think. "Inded, ALLAH is with the patient".

my network


tagboard


its all about us


Previous post

It's The Day.
Namchetmu_Hansaramman_FTIsland.avi
Contest : Blog Ku Cantik.
Biskut Cornflakes Madu.
Solat Sunat Raya.
Newbie.
Speechless
Contest: Blog Simple Gorgeous.
Contest: I LOVE DOMO-KUN
Sayang

Music



Tolong gosokkan.
Sunday, September 11 | 10:38 ✈

Assalamualaikum.

hi, how's life? raya? raya saya awesome gak lah even ade duke nye. but there's rainbow after the rain. okay, ape lah kan yang tolong gosokkan nie. bukan iron baju but it's something yang saya suke sangat. hee, gosokkan belakang saya. *dengan lembut okay. 

kenapa saya suke? sebab ntah laa saya rase macam peaceful jep bile orang gosokkan. but certain people jep yang saya minta dan diberi kebenaran untuk gosok belakang saya which are my sister and my friends. 

eh, hari nie nak balik kolej dah. sekejap je masa berlalu but bagus jugak balik kolej sekarang. everything just not in the right place here in my home sweet sour home. and i pretend to ignore it. 

okay, got to go
till then, take care.

Labels:




© 2012 Layout made by mintrose. Changes made by mim0t. Have a nice blogging day !